Futballtangó

Carlos Tévez szerint más volt az idei Superclásico

2023. május 12. - _Adamo_

tevezcoach1.JPG

A jelenleg munka nélküli edző, Carlos Tévez a TyC Sports adásának vendégeként értékelte a múlt hétvégi Superclásicót, valamint természetesen saját magáról is szót ejtett.

A tavaly a Rosário Centralt irányító Carlos Tévez nem feltétlenül olyan mérkőzést látott, mint amilyet az elmúlt években megszokhattunk a Boca Juniors és a River Plate egymás elleni találkozóin:

"Természetesen a tűz és a küzdelem megvolt, de a Boca meglehetősen óvatosan játszott. Nincs pontos rálátásom Jorge Almirón munkájára, így nem is szeretném őt minősíteni, meglátjuk, hogy mire lesz képes a Bocánál a jövőben."

A találkozó hosszabbításában döntő tizenegyest megelőző vitatható szituációról diplomatikusan nyilatkozott: "Nagyon kényes helyzet volt. A Bocások azt mondják, hogy nem volt tizenegyes, a Riveresek szerint az volt, attól függ kit kérdezel. Én természetesen azt mondom, hogy nem kellett volna befújni, ugyanakkor ilyen helyzetben csatárként nyilván én is elestem volna. Nem lehet ebben kívülről dönteni, a játékvezető is hozhat vitatott döntést, sokszor szerepelnek a reflektorfényben."

A beszélgetés során Tévez szót ejtett arról, hogy nem mindig volt felhőtlen a viszonya a Boca korábbi edzőjével, Gustavo Alfaróval: "Volt, hogy rosszban voltunk. Rosszul esett, hogy arról beszélt nekem, hogy én vagyok a csapat arca, a legfontosabb játékos, aztán több meccsre kitett a kispadra, ezt nem tudtam megemészteni akkoriban. Természetesen már mindent megbeszéltünk, egyáltalán nem neheztelek rá."

"Úgy érzem, hogy erősítésekre van szüksége a Boca Juniorsnak, de egy jó alapkerete van, úgyhogy megfelelő csiszolással versenyképesek lehetnek" - mondta egykori csapatáról.

"Nagyon jó látni a Rivernél, hogy Martín Demichelis viszi tovább a Marcelo Gallardo által megkezdetett utat. Nagyon magasan van a léc, de Micho igyekszik folytatni azt a munkát, és a River földön jár a jelenben, egy tökéletesen működő gépezet. Nem nyernek meg minden meccset, ahogy eddig sem, de mindig biztatóan haladnak a kitűzött célok megvalósítás a felé" - vélekedett a Rivernél folyó munkáról.

Tévez saját magáról azt mondta, hogy egyelőre élvezi a pihenést, nem tűzött ki időt a visszatérésre, vár egy megfelelő projektre, amelyben újra azt érzi, hogy szívesen szeretne a részese lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballtango.blog.hu/api/trackback/id/tr9318122058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása