Futballtangó

Kiderült az argentin válogatott idei felkészülési programja

2024. február 27. - _Adamo_

Az argentin labdarúgó-szövetség megerősítette a világbajnoki címvédő argentin válogatott márciusi felkészülési mérkőzéseinek programját, miután az eredeti tervhez képest kényszerű változások történtek, és a sajtóban máris nyilvánosságra jutott, hogy júniusban, a Copa América előtt mely ellenfelekkel…

Tovább

Nem bírt egymással a River Plate és a Boca Juniors

Az idei első argentin bajnoki kiírás, a Copa de la Liga Profesional hétvégi 7., úgy nevezett rangadók fordulójában a River Plate és a Boca Juniors 1-1-es döntetlent játszott egymással a Superclásicón.

Tovább

Rangadók hétvégéje az argentin bajnokságban

Az előttünk álló hétvégén rendezik meg az idei első argentin bajnoki kiírás, a Copa de la Liga Profesional alapszakaszának legjobban várt fordulóját, a 7. forduló mérkőzéseit, az úgy nevezett "rangadók hetét", amikor minden csapat - lehetőség szerint - a legnagyobb riválisával találkozik, így…

Tovább

Visszavonult a River Plate trófeahalmozó játékosa

Miután a 2023-as naptári esztendő végeztével távozott a River Plate csapatától, Jonathan Maidana nemrégiben bejelentette visszavonulását a labdarúgástól.

Tovább

A River Plate és a Boca Juniors is veretlenül rajtolt

Már öt forduló zajlott le az argentin bajnokság idei első, Copa de la Liga Profesional elnevezésű kiírásából, melyen az élvonalbeli mezőny 28 csapata két 14 tagú csoportban küzd a négy-négy továbbjutó helyért.

Tovább
süti beállítások módosítása