Futballtangó

Meccsről meccsre egyre jobb az argentin válogatott

2022. január 30. - _Adamo_

Chile idegenbeli legyőzésével az argentin válogatott nem mindennapi karakterét bizonyította, hiszen a rendkívül nehéz körülmények ellenére is képes volt megnyerni egy, a világbajnokságért küzdő ellenfél elleni idegenbeli mérkőzést, méghozzá a játékot végig dominálva.

Tovább

Vezéralakjai nélkül mutatta meg karakterét Argentína

Az argentin válogatott magyar idő szerint csütörtökről péntekre virradóra 2-1-es győzelmet aratott Chile vendégeként a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat aktuális körében.

Tovább

Célegyenesben a dél-amerikai vb-selejtezők

Az előttünk álló napokban újabb két fordulóra kerül sor a 2022-es világbajnoki selejtezősorozat dél-amerikai zónájában. Brazília és Argentína már biztosan kvalifikálta magát, a többiek között azonban még ádáz küzdelem dúl a fennmaradó helyekért.

Tovább

Brazília leghíresebb stadionjai – Estádio do Morumbi

Rio de Janeiro legnagyobb létesítményeinek bemutatása után most Brazília másik nagy városa, São Paulo felé vesszük az irányt, és mutatjuk be az itteni leghíresebb stadionokat. A São Paulo FC egyesületét a város két másik nagy klubjánál később, 1930-ban alapították.

Tovább

Visszatért a Boca Juniors egykori gólgyárosa

Az átalakulóban lévő Boca Juniors csapata a várakozásoknak megfelelően visszaszerezte a felejthetően sikerült európai légiós kaland után korábbi csatárát, Dario Benedettót.

Tovább
süti beállítások módosítása