Futballtangó

A továbbjutás küszöbén

2022. november 30. - Pietro87

Nem könnyű az argentin válogatott szurkolóinak az élete, hiszen az ezt megelőző világbajnoksághoz hasonlóan ezúttal is az utolsó csoportmeccsre maradt minden lényegi kérdés.

Tovább

Élnek az argentin remények

Lengyelország délutáni 2-0-ás győzelmét lemásolva tartotta életben világbajnoki álmait és elsősorban további szerepléseit a tornán az Albiceleste, mely Lionel Messi és Enzo Fernández góljaival múlta felül Mexikó legjobbjait.

Tovább

Sorsdöntő mérkőzés előtt az argentin válogatott

Miután az argentin válogatott hatalmas meglepetésre 2-1-re elvesztette az első mérkőzését a világbajnokságon Szaúd-Arábia ellen, máris nehéz helyzetbe került a folytatást illetően.

Tovább

Lionel Messi: "Fel kell állnunk a padlóról"

Az argentin válogatott hatalmas meglepetésre 2-1-re elvesztette az első mérkőzését a világbajnokságon Szaúd-Arábia ellen, így az egyik legnagyobb esélyes váratlan fiaskóval kezdte a tornát.

Tovább

Argentína is bemutatkozik a világbajnokságon

Pár órán belül Argentína is bemutatkozik a katari világbajnokságon, megkezdve ezzel az egyik legérdekesebb s egyben legizgalmasabb csoport, a ’C’ jelű kvartett párharcait. Az Albiceleste kapcsán óriási az érdeklődés és egyre nagyobb az elvárás, mert az évek óta impozáns formája és a mellé párosuló…

Tovább
süti beállítások módosítása