Futballtangó

Csúcson az argentin válogatott, merre tovább? - Podcast

2022. március 31. - _Adamo_

messidepauldimaria.jpg

A világbajnokság selejtezőit - eddig - veretlenül abszolváló argentin válogatott tavaly nyáron megnyerte a Copa Américát, és óhatatlanul a katari torna megnyerésének esélyesei közé tartozik. 

A Futballtangó Blog és a Facebook-oldal mellett elindítottuk időről időre jelentkező beszélgetős műsorunkat, a Futballtangó Podcast első adásában a dél-amerikai és az argentin labdarúgás aktualitásairól, legfontosabb tudnivalóiról, sajátosságairól beszélgettünk Szabados Csabával, a Büntető.com szakírójával.

Egyebek mellett ismertettük saját magunk dél-amerikai labdarúgáshoz való kötődését, s kiderült, hogy vendégünk melyik ország labdarúgásáért rajong. Természetesen visszaemlékeztünk a 2021-es Copa América hatalmas sikerére, amikor az argentin válogatott 28 év után újra nagy tornát nyert, ráadásul éppen az ősi rivális brazilok ellen idegenben. A napokban befejeződött vb-selejtezők kapcsán értekeztünk a világbajnokságra kijutó és az arról lemaradó válogatottak erejéről, kilátásairól.

Noha még több mint fél év hátra van a tornáig, a csoportkör pénteki sorsolását megelőzően természetesen már egy kicsit belemélyedtünk a világbajnokságra kijutó dél-amerikai válogatottak: Brazília, Argentína, Uruguay és Ecuador esélyeinek elemzésébe - a pótselejtezős Peru nemzeti csapatáról sem feledkeztünk meg.

A válogatottak mellett kitekintettünk a dél-amerikai klubsorozatokra, mivel a közelmúltban határozták meg a Libertadores-kupa és a Copa Sudamericana 2022-es kiírásának csoportbeosztását. A közelgő rajt kapcsán megneveztük, hogy kiket tartunk az egyes sorozatok esélyeseinek, kitérve az argentin csapatok lehetőségeire, korlátjaira.

Várjuk a visszajelzéseteket az első adással kapcsolatban, és szeretnénk kérni, hogy adjatok ötleteket, tippeket, hogy kivel és/vagy miről beszélgessünk a továbbiakban a dél-amerikai és az argentin labdarúgásról. Kövessétek az új csatornáinkat, iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a folytatásról sem.

Köszönjük a figyelmeteket!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballtango.blog.hu/api/trackback/id/tr6517794127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása