Futballtangó

Taroltak az argentinok a FIFA díjátadó gáláján

2023. február 28. - _Adamo_

Hétfő este Párizsban rendezték meg a FIFA éves díjkiosztó gáláját, melyen különböző kategóriákban díjazták a 2022-es esztendő legjobbjait. Természetesen a világbajnok argentin válogatott főszereplői több elismerést is hazavihettek.

Tovább

Enzo Fernández: "Nem kérdés, Lionel Messi minden idők legjobbja"

A világbajnok argentin válogatott középpályása, Enzo Fernández a januári átigazolási időszakban új angol rekordot jelentő, 121 millió euróért cserébe szerződött a Benficától a Chelsea-hez, mellyel minden idők legdrágább argentin átigazolása lett.

Tovább

Március végén két hazai mérkőzést játszik az argentin válogatott

A világbajnok argentin válogatott a vb-cím megnyerését követő első barátságos mérkőzéseit március végén hazai környezetben fogja játszani két gyengébb ellenféllel szemben. A helyieknek lehetőségük lesz újból megünnepelniük a vb-győztes nemzeti csapatot.

Tovább

Az argentin válogatott a csapategységnek és a stábnak köszönheti a vb-címet

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni a héten Olaszországba látogatott, ahol az Olasz Labdarúgó-Szövetség covercianói központjában az év edzőit jutalmazták.

Tovább

Martín Palermo visszatért a Boca Juniors otthonába

Az argentin bajnokság (Liga Profesional) elmúlt hétvégi fordulójában a Boca Juniors vendégül látta a Platensét, melynek edzője a Xeneize egykori legendás játékosa, Martín Palermo.

Tovább
süti beállítások módosítása